Tillen met hoge frequentie

Deze vacuümheffer is ontworpen voor tillen met hoge frequentie in distributiegebieden. De VacuCobra tilt dozen ergonomisch en snel met een veilige grip.

De VacuCobra is een veelzijdig hefmiddel in distributiecentra, waarin snel en ergonomisch tillen nodig is. Met de VacuCobra is intensief en ergonomisch tillen mogelijk. Dankzij de eenvoudig te gebruiken één handsbediening kan de operator een hoge heffrequentie behouden zonder inspanning. Dit is ideaal voor het oppakken van lasten aan het eind van de productielijn, het laden van rolkooien en hendelen van cargo. Als de snelle-loslaatfunctie wordt ingedrukt, wordt de last meteen losgelaten.

De VacuCobra is het meest effectief in een lichtgewicht aluminium kraanbaansysteem, maar hij kan ook in een zwenkkraan worden geïnstalleerd. Soms wordt er een ketting gebruikt om de hele vacuümheffer te verlagen tot een geschikte werkhoogte. Deze vacuümheffer kan worden gebruikt met alle beschikbare zuigvoeten voor de VacuEasylift.

Door de zuigkop 360 graden te draaien, kunnen goederen eenvoudig worden geplaatst zonder belasting van de schouders en de rug. Tillen in distributiegebieden kan het best worden uitgevoerd met een vacuümheffer. De VacuCobra grijpt de goederen stevig vast zowel vanaf de bovenzijde als de zijkant. Door de vingertopbediening in te drukken en los te laten kan de operator de hefsnelheid tijdens de beweging aanpassen.

Zit uw oplossing er niet bij?
Neem contact met ons op!
Verzend