Tillen van zakken

De meeste zakken en verpakkingsmaterialen kunnen worden getild met de VacuEasylift, omdat het materiaal van de meeste zakken luchtdicht is.

Onze zuigvoeten zijn ontworpen voor alle soorten zakken. Er wordt een rubberen slab aan de zuigvoet bevestigd om eventuele lekkage te compenseren als het verpakkingsmateriaal zeer poreus is.

Het tillen van zakken is een veel voorkomend onderdeel van veel productieprocessen in de levensmiddelen- en kunststofindustrie. Handmatig tillen kan extreem zwaar zijn en onze VacuEasylift voor plastic en papieren zakken wordt zeer vaak gebruikt om dat type handmatig werk te vermijden.

Onze vacuüm-zakkenheffer model VM160 tilt, verplaatst en leegt de inhoud van zakken in grote verwerkingscontainers. Deze zakken kunnen tot 60 kg wegen, wat veel voorkomende gewichten zijn voor zakken in de productieprocessen. Alle VacuEasylift-modellen kunnen worden geleverd in roestvrij staal, wat vaak een vereiste is in de productieprocessen van de levensmiddelen- en farmaceutische industrie.

Zit uw oplossing er niet bij?
Neem contact met ons op!
Verzend